Om splmtoday.com

Splmtoday.com er et nettsted som henvender seg til alle som ønsker en enklere økonomisk hverdag. Mer eller mindre alle mennesker i landet har på et eller annet tidspunkt behov for å låne penger i bank, det være seg til bolig, bil, hytte, båt, studier, investeringer, ferier eller til å komme seg over en kneik. Fordi vi vasser i tilbud fra all verdens banker og finansieringsselskap, kan det være svært vanskelig å finne ut hva som er det mest gunstige de lånetilbudet.

Vårt mantra er at lånesøkere må gjøre en enkelt ting på jakten etter det beste lånet; sammenligne så mange tilbud som mulig. Herunder gjelder det ikke bare å se på rente- og gebyrkostnadene ved hvert enkelt lån, men også hvordan bankens historikk er når det kommer til justeringer av rentene. Det gjør de nemlig, med mindre du har et lån med en fastrenteavtale.

Våre sider inneholder informasjon og omtaler av de beste lånetilbudene, tips til hvordan skaffe bedre rentebetingelser, råd for hvordan man nedbetaler lån raskt og lignende emner.